Hemşire Eşini Bıçakla Öldüren Şüpheli, Sağlık Memuru Çıktı

Küçükçekmece'de hemşirelik yapan imam nikahlı eşini bıçakla öldüren Lütfü Gül'ün (38), bir hastanede sağlık memuru olarak çalıştığı öğrenildi.

Küçükçekmece'de eşi tarafından bıçaklanan 24 yaşındaki hemşire Hilal Demir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, olayın ardından Lütfü Gül, sorgulanmak üzere polis merkezine götürülmüştü. Olay, Küçükçekmece Sefaköy'de saat 16:00 sıralarında meydana geldi. Küçükçekmece İstasyonu'nda 112 Acil Servisi'nde hemşire olarak çalışan Hilal Demir, iddiaya göre Sefaköy'deki evlerinde bilinmeyen bir nedenle imam nikahlı eşi ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Lütfü Gül, eşi Demir'i göğsünden
bıçakladı. Olayın adından ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Demir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hemşire Hilal Demir'in ölümü yakınları ve meslektaşlarını derin üzüntüye boğdu. Haberi alan meslektaşları hastane önünde birbirlerine sarılarak uzun süre gözyaşı döktüler. Olayın ardından gözaltına alınan Lütfü Gül, Sefaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.
(VK-AS-EA-Y)