İzci Daima Hazırdır' resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl İzci Kurulu tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen 'İzci Daima Hazırdır' konulu resim yarışmasında ödül

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl İzci Kurulu tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen 'İzci Daima Hazırdır' konulu resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın elinden aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törenin ardından ödüllerini alan öğrenciler sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tek tek kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, ödül olarak kategorilerinde birinci olanlara kamp çadırı, ikincilere uyku tulumu, üçüncülere de kamp çantası verdi. Atilla Gülsar öğrencilere ayrıca 'Nutuk' kitabı ve katılım belgesi ile Bursa'yı anlatan CD hediye etti.

1-2 ve 3. Sınıflar; 4 ve 5. Sınıflar; 6-7 ve 8. Sınıflar olmak üzere 3 kategoride yapılan yarışmalarda kategorilerine göre ödül alan öğrenciler şunlar: 1-2 ve 3. Sınıf öğrencileri arası resim yarışmasında İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulundan Feyza Mut birinci olurken Nilüfer Özel İlkgüneş İlköğretim Okulundan Aydın Kaan Candar ikinci, Gemlik 100. Yıl İlköğretim Okulundan Rahime Arıburnu ise üçüncü oldular.

4 ve 5. Sınıflarda Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulundan Gülşah Uslu birinci, Nilüfer Özel İlkgüneş İlköğretim Okulundan Sabanur Şen ikinci ve Karacabey İstiklal İlköğretim Okulundan Pervin Süer üçüncü oldu. 6-7 ve 8. Sınıflarda ise Nilüfer Özel Tan İlköğretim Okulundan Ayça Bayramoğlu birinci olma başarısı gösterirken, Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulundan İrem Erbil ikinci, Nilüfer Nosab İlköğretim Okulundan Kübra Nur Türkmen de üçüncü oldular.