Milletvekili Mikail Arslan'ın Akpınar Temasları

Akpınar İlçesine gelen AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, burada vatandaşlarla buluşarak istişare toplantısı düzenledi.

Milletvekili Mikail Arslan'ın Akpınar Temasları
İlk olarak Akpınar Belediye Başkanlığını ziyaret eden ve daha sonra istişare toplantısı düzenleyen Arslan, ilçenin gelişemediğini fakat Ankara, Kayseri otoyolu üzerinde günlük on bin araç geçinin iyi değerlendirmek için faaliyetlere başladıklarını belirtti.
Son zamanlarda yatırımların ilçeye geldiğini de hatırlatan Arslan, "yine yakın zamanda 5 yüz kişilik bir kapalı konferans salonunun yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir. Akpınar'a elimizden gelen yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Akpınar için sanayi sitesi de proje aşamasında ve yakında temelini atılacağına inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi halkımız için çalışacak ve vatandaşların sorunlarıyla ilgileniyoruz" dedi.
Toplantıda konuşan Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan'da, ilçenin eksiklerini milletvekiline aktardıklarını söyleyerek, "Akpınar'da ikinci TOKİ projesinin yapılması istiyoruz. Buna 96 kişi üye oldu ve yapılması dahilinde ilçe iyi bir duruma gelecek" şeklinde konuştu.
Akpınar ilçesine Ahi Evran Üniversitesine bağlı yüksek okulun açılması çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Karahan, " yüksek okulun bu sene Akpınar'a açılmasını diliyoruz. Akpınar'ın eksiklerini giderme de vekilimiz Mikail Arslan'ın yardımları çok ve bu konulara verdiği önemden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum " ifadelerini kullandı.