Özkan: Tartan şimdi de eğlence bakanı oldu

Konak Belediyesi tarafından önceki gün yapılan "Her Mahallede Eğlence" açıklamasına, AK Parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan'dan cevap geldi. Konak'ın

Konak Belediyesi tarafından önceki gün yapılan "Her Mahallede Eğlence" açıklamasına, AK Parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan'dan cevap geldi. Konak'ın bütün mahallelerinde halkın istekleri belirlenerek şiir dinletisi, tiyatro, sinema, konser, şenlik gibi etkinliklerin düzenleneceği konusuna atıfta bulunan Özkan, hizmet üretmeden sadece eğlence üretildiğini belirterek, "Eğlenceye karşı değiliz ama öncelikle çalışmak, hizmet üretmek, yorulmak gerekmektedir. Sonra dinlenmek için eğlence düzenlenir. Pil toplayıp çevre bakanı olduğunu, tasarruf yapıp maliye bakanı olduğunu iddia eden Tartan, şimdi de eğlence bakanı olmaya karar verdi." dedi.

Konak Belediyesi tarafından yapılan rutin hizmetlerin bile yetersiz kaldığını, bütün çalışmaların eğlence ve şenlik üzerinde odaklanmasının vatandaşı sıkıntıya soktuğunu savunan AK Parti İlçe Başkanı Özkan, Başkan Tartan'ın öncelikle vatandaşların istediği hizmetlere kulak vermesi gerektiğini söyledi. Latif Özkan, "Konak Belediyesi, kaplumbağaların üzerine mum dikip dolaştırmalı, fillere tahtırevan kurulmalı, zürafa yarışları düzenlenmeli, hattâ gökyüzüne kadar merdiven kurulmalıdır, çünkü Konak'ta gecekondulaşma hiç yok, kent yenileme projesine gerek yok. Sokaklarda çöp yığınları olmadığı için temizliğe de ihtiyaç yok. Hattâ hayvan leşlerinin toplanmasına da gerek yok. AB projeleri konusuna eğilmeye gerek yok, Konak'a yeni proje kazandırmaya gerek yok. İmar planlarında revizyon olmasa da olur. Yeşil alanlara da gerek yok. Semtlerde spor alanları yapılmasa da olur. Sahil yolundaki aksaklıkları düzeltmek için çalışmaya da gerek yok. Samsun Caddesi'nde yolların durumu nedeniyle kazalar da olmuyor zaten. Konak'ta hiçbir hizmete gerek yok, hep eğlence düzenlensin, hattâ yeni eğlence etkinlikleri bulunması için ar-ge ekibi kurulsun." diye konuştu.