Malatya Arguvan Göçeruşağı Köyü Derneği İstanbul'da Piknikte Bir Araya Geldi

İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı Göçeruşağı Köyü Derneği'nin düzenlediği piknik ilgi gördü.

İstanbul Fatih Çeşmesi Mesire Alanı Bahçeköy Orman yolu üzeri Kurudere Mevkii'nde yapılan pikniğe çok sayıda vatandaş katıldı. Pikniğe Göçeruşağı köylüleri ile birlikte çevre köylerden katılımı da olurken Arguvan vakıflarıyla, dernekleri de pikniğe ciddi bir katılım sağladı.
Serpil Kara'nın sunduğu pikniğe Mehmet Balaban, Haydar Ulaş, Nargül Taş, Muharrem Temiz, Göknur Karadağ, Mesut Salman adlı sanatçılar Davul Zurna Ekibi eşliğinde türkü ziyafeti verirken katılımcılar halaylar çekti.
Göçeruşağı Köyü Derneği Yönetim Kurulu ile Başkan Hakkı Genç tarafından hazırlanan piknik etkinliğine katılanlar güzel ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşarken Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanı Hakkı Genç piknikte atma yöresinin kendisine has misafirperverlik örneğini katılımcılara bir kez daha göstermiş oldu.
Pikniğe katılan Arguvan Vakfı Başkanı Mehmet Kızıltaş ise yaptığı konuşma sonrasında 8. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali hakkında katılımcılara bilgi vererek, tüm Arguvanlıların türkü festivaline katılmak üzere Arguvan'a gitmeye hazır olmalarını istedi.