Ankaralı gazeteciler piknikte biraraya geldi

Başkent'in nabzını tutan gazeteciler, Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nın (Bem-Bir-Sen) düzenlediği piknikte bi

  Başkent ' in nabzını tutan gazeteciler , Memur-Sen ' e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ' nın ( Bem-Bir-Sen ) düzenlediği piknikte bir araya geldi .

Yoğun siyasi gündemin arasında aileleriyle birlikte kendilerine vakit ayıran gazeteciler , stres atma imkanı buldu . DSİ Tesisleri Piknik Alanı ' nda gerçekleştirilen organizasyona aileleri ile birlikte katılan gazeteciler , gün boyu sergilenen animasyonlar ve spor oyunları ile eğlenceli vakit geçirdi .

Piknik alanında bulunan çocuklar , palyaço ve pamuk prenses gibi masal kahramanları eşliğinde gönüllerince eğlendiler . Profesyonel aşçılar tarafından hazırlanan açık büfe yemeklerden tadan basın mensuplarının yaptıkları futbol maçı , kendi aralarındaki tatlı haber rekabetini , yeşil çimlere de taşımış oldu . Palyaçolar tarafından düzenlenen çuval yarışmasında , küçük çocuklarına yardımcı olmak isteyen gazeteci babaların bu çabaları renkli sahnelerin yaşanmasına yol açtı . Kazanan çocuklara animatörler tarafından çeşitli hediyeler verildi .

Bem-Bir-Sen tarafından organize edilen pikniğe , muhabir fotomuhabiri , haber müdürleri , radyo ve tv yayın yönetmenleri , internet medyası yöneticileri ve bazı gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç , USAK Başkanı Doç . Dr . Sedat Laçiner ile Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er de aileleri ile birlikte katıldı .

Piknikte , Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yönetimi de hazır bulunarak , katılan gazetecilerle tek tek ilgilenerek gündeme ilişkin sohbet etti . Gün boyu çeşitli ikram ve organizasyonlarla devam eden piknikte ayrıca , yaklaşmakta olan Babalar Günü nedeniyle , gazetecilerin arasındaki ' en son babaya ' hediyesi takdim edildi .

Hediyeyi , 28 gün önce çocuk sahibi olan Milli Gazete Haber Müdürü Ahmet Kayır kazandı . Kayır ' a hediyesi , Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından verildi . Turbay ve diğer yönetim kurulu üyeleri , pikniğe katılan gazetecilere , ailelerine ve çocuklarına elleriyle çeşitli ikramlarda bulundular .