Minikler Futbol Turnuvası Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol departmanı tarafından Ağrı'da düzenlenen 'Minikler Futbol Turnuvası' maçları tamamlandı.

  Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu ' nda oynanan maçlara 8 takımın katılırken , maçlar büyük çekişmeye sahne oldu . Zorlu maçlar sonunda turnuva şampiyonu Ağrı 100 . Yıl YİBO olurken , turnuva sonunda takımlara Türkiye Futbol Federasyonu ' na ait tişörtler hediye edildi . dağıtıldı . Tüm katılımcılara HİF sertifikası , miniklerin antrenörlerine ise teşekkür belgesi verildi .
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri ( ASKF ) Başkanı Erkan Kösedağ , Türkiye Futbol Federasyonu ' nun Ağrı ' da yaptığı bu çalışmanın kendilerini ve çocukları mutlu ettiğini söyledi . Tüm çocukların çim sahada futbol coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Kösedağ " Miniklerimizden hiç birinin fair-play olgusunun dışına çıkmaması bizim için oldukça sevindiricidir . Bu organizasyonun amacı minik sporculara futbolu sevdirmek ve futbolun ruhunu aşılamaktı . Umuyorum ki bir nebzede olsa bu ruhu aşılaşmış olduk " dedi .