Çeyizlik beyaz eşyaların içinden esrar paketleri çıktı

İstanbul polisinin uyuşturucu zanlılarına yönelik çalışmasında Diyarbakır'dan İstanbul'a getirilen 103 kilogram esrar ele geçirildi. Daha önce türlü s

  İstanbul polisinin uyuşturucu zanlılarına yönelik çalışmasında Diyarbakır ' dan İstanbul ' a getirilen 103 kilogram esrar ele geçirildi . Daha önce türlü saklama yöntemleri karşısında uyuşturucuyu bulmayı başaran polis , bu sefer de ambalajı bile sökülmemiş uyuşturucuyu beyaz eşyalara zulalanmış olarak ele geçirdi .

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , doğu illerinden İstanbul ' a uyuşturucu madde getirdiğini öğrendiği kişileri takibe aldı . Diyarbakır ' dan İstanbul Gaziosmanpaşa ' ya getirilen beyaz eşyaların izini süren polis eşyaların bulunduğu eve baskın yaptı . Yapılan araştırmalarda evde uyuşturucu bulunamadı . Ancak beyaz eşyaların içini açarak motor ve farklı kısımlarını inceleyen ekipler paketler halinde 103 kilogram toz esrar ele geçirdi . Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı .

Baskın sırasında evde bulunan M . K . , S . B , H . B . , İ . B . ve O . B . , emniyetteki sorgularının ardından İstanbul Adliyesi ' ne sevk edildi .