Arka Sıradakiler'in 120. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sıradakiler'in 120. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sıradakiler'in 120. bölümünde neler olacak? Arka Sıradakiler'in 120.yeni bölümü 13 Haziran Pazar günü FOX TV'de yayınlanacak.

Arka Sıradakiler'in 120. bölüm fragmanı yayınlandı
Oktay ve tayfası, Sibel ve Eda’nın davetiyle üniversitede yapılan bahar şenliklerine katılır. Şenlikler sırasında Sibel ve İbo, yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, Oktay ve Gamze acı günlerin geçmişte kalmasıyla, yaşadıkları anın tadını çıkarırlar.
 
Arka Sıradakiler, Kerem’in onlar için hazırladığı plandan habersiz, hep birlikte son neşeli zamanlarını geçirirken, Zehra ve Cemre diğer kızlarla birlikte konteynıra kapatılır. Nereye gittiklerini ve sonlarının ne olacağını bilmeden yola çıkan Zehra ve Cemre, geç olmadan Kemal ve polis tarafından kurtulmayı ümit etmektedir.
Sırada Sedat, Hakan’ın adamını yakalar.

Ondan aldığı bilgiyle kızların peşine düşer. Zehra ve Cemre başlarına bir şey gelmeden yetişebilmek adına hayatını tehlikeye atan Sedat, kardeşini ve Zehra’yı kurtarabilmek için elinden geleni yapar.

Kerem için büyük gün nihayet gelmiştir. Okul gezisine çıkmak üzere Erkan’ın ayarladığı otobüse binmeleri, Arka Sıradakiler için sonun başlangıcı olur…