Umut Tınay: Tarif edilemez bir mutluluk yaşıyoruz

Trabzonspor Basketbol'da tecrübeli oyun kurucu Umut Tınay, takım olarak tarif edilemez bir mutluluk yaşadıklarını ve Beko Basketbol Ligi'nde de iddial

Trabzonspor Basketbol'da tecrübeli oyun kurucu Umut Tınay, takım olarak tarif edilemez bir mutluluk yaşadıklarını ve Beko Basketbol Ligi'nde de iddialı olduklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Trabzonspor Basketbol'da tecrübeli oyun kurucu Umut Tınay, takım olarak tarif edilemez bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Umut Tınay, "Trabzonspor Basketbol kesinlikle lige renk getirecektir. Kesinlikle çok iddialıyız. Çünkü şehir iddialı bir yer. Herkes Trabzon şehrinde basketbolun var olduğunu görecektir. Dördüncü büyük olmamıza karşın ligdeki ilk senemizi oynayacağız. Yönetim kurulumuz iyi bir kadro kuracaktır. Elbette maçlar kazanacağımız gibi kayıplarımız da olacaktır. Ama biz ilk 5 içerisinde olacağız. İddialı bir şekilde geliyoruz" dedi.