Şırnak Valisi Yerlikaya'dan şehit ailelerine Anneler Günü hediyesi

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Anneler Günü'nde şehit ailelerini ziyaret ederek, daha önce yerleştirdikleri evlerin tapusunu verdi.

Şehit yakınlar

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Anneler Günü'nde şehit ailelerini ziyaret ederek, daha önce yerleştirdikleri evlerin tapusunu verdi.

Şehit yakınlarının evlerini tek tek ziyaret eden Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İbrahim Aydın, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Bülent Mercan, Şırnak Eski Milletvekili Mehmet Tatar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve İl Müftüsü Abdullah Avcı, şehit yakınlarına tapularını verdi.

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, şehit ailelerine, Anneler Günü hediyesi olarak, daha önce vermiş olduğu 17 evin tapusunu verdi.

Anneler Günü'nde verilen tapuların bir Anneler Günü hediyesi olduğunu Söyleyen Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, "Şehrimizdeki 17 şehit ailesine daha öne verilmiş bu evlerin tapularını bugün Anneler Günü münasebetiyle hep beraber kendilerine takdim ettik. Biz bu vesile ile şehit annemiz ile diğer şehit ailelere vermiş olduğumuz tapuların hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yetimleri ile beraber, yavruları ile beraber bu güzel evlerde sağlıklı, afiyet içerisinde, huzurla yaşamlarını temenni ederiz. Onlar bizim, toprağın altında şehit mertebesinde bulunan şehitlerimiz, bizim canciğerlerimiz ve onları her zaman kutluyoruz. Onları biz, Allah için seviyoruz. Geride kalan başta şehit aileleri, yetimlerin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şehit korucunun eşi Suzan Hanedan da "Bugün benim kocamın ölüm günü ve bugün de Valimiz bize evimizin tapusunu verdi. Bilemiyoruz, bir yandan sevinçliyiz bir yandan da üzgünüz. Allah valimizden razı olsun." dedi.