Ankaragücü Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Ankaragücü- Fenerbahçe maçı bugün saat 20:00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak... Ankaragücü- Fenerbahçe maçının sonucu ne olacak? Fenerbahçe, Ankaragücü'nü yenip şampiyonluk yolunda bir virajı daha dönecek mi?

Turkcell Süper Lig 33. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında başkent dönemecinde. Bursaspor'un maç oynamadan 3 puan kazanacağı bu hafta, ligin bitimine sadece bir hafta kala FB için hayati önemdeki maç, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda.

Gerek Fenerbahçe, gerekse Ankaragücü günlerdir bu maça bileniyorlar. Özellikte başkent takımı tarafından yapılan açıklamalar ve Ankaragücü seyircisinin antremanlardaki gösterileri, karşılaşmanın tansiyonunu daha maç başlamada yükseltti. Ankaragücü-FB maçının orta hakemi Kuddusi Müftüoğlu.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe 70 puan ile lig lideri durumunda. Ankaragücü ise 40 puan ile puan tablosunun 11. sırasında yer alıyor. Renktaş iki takımı karı karşıya getirecek Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması TSİ 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmayı, ayrıca, canlı anlatımda Londravizyon'dan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe teknik direktörü Daum'un, "maçların maçı" diye nitelediği ve "bu saatten sonra kaybetmeye hiç niyetimiz yok," dediği Fenerbahçe'nin Ankaragücü kafilesinde şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Deniz Barış, Bilica, Lugano, Gökhan Gönül, Vederson, Bekir, Cristian, Emre, Selçuk, Deivid, Özer, Mehmet Topuz, Alex, Güiza, Gökhan Ünal, Semih.