Adana'daki saldırıyla ilgili 13 yaşındaki Ş.B. aranıyor

Adana'da bir ilköğretim okulunun giriş kapısına atılan ve bir polis memurunun yaralandığı molotof kokteylli saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da bir ilköğretim okulunun giriş kapısına atılan ve bir polis memurunun yaralandığı molotof kokteylli saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, olayla ilgili 13 yaşındaki Ş.B.'nin arandığını söyledi.

Kesmez, yaptığı açıklamada, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesindeki Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nda giriş kapısına, öğrencilerin çıkış saatinde molotof kokteyli atıldığını, olayda bir polis memurunun yaralandığını hatırlattı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında kimliği belirlenen 13 yaşındaki Ş.B.'nin arandığını bildiren Kesmez, saldırının yaşandığı okulda, iki günden bu yana öğrenciler arası gerginlik yaşandığını hatırlatarak, bu saldırının polise yönelik olduğunu düşünmediğini kaydetti. Bu arada, saldırı sırasında kolundan yaralanan polis memuru Mustafa Yavuz, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.