Ak Parti Düzce 5. İstişare Toplantısı Yoğun Katılımla Yapıldı

Genel seçimler öncesinde AK Parti'de toplantılar devam ediyor. Parti binasında AK Parti il başkanlığı 5. istişare toplantısı yapıldı.

  AK Parti 2010 yılı 5 . İstişare Toplantısı parti binasında yapıldı . Toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay , Metin Kaşıkoğlu , Düzce Ak Parti eski Milletvekili Fahri Çakır , Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram , AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan , Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin , İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı .
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fevai Arslan , gündemdeki konuları değerlendirdi . Arslan , " Bildiğiniz gibi , önümüzdeki sınavımız , Anayasa değişikliği sınavıdır . Bildiğiniz gibi , Şu andaki Anayasa , 1960 ' lı yılların Anayasasıdır . 2010 Anayasasını oluşturmak için hükümetimiz kolları sıvadı ve yapılan çalışmalar neticesinde , 2010 Anayasası referanduma taşınacak . Bizim böyle hamasi nutuklar atanlarla , biz halkçıyız deyip halka zulmedenlere cevap verecek kadar vaktimiz yok . Biz bölgemizde , Belediye Başkanlarımızla , Milletvekillerimizle , İl ve Merkez İlçe teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz " dedi .
Düzce ' de yapılacak çalışmalara da değinen Arslan , " Yeni Devlet Hastanemizin temellerini inşallah sekizinci ayda atacağız . Huzurevimizin ek inşaatı da inşallah çok kısa zamanda bitirilecek ve burasının kadrosu 150 ' ye çıkarılacak . Belediye sınırlarındaki bütün köprülerde yine genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapılacak . Karayollarımızda ve kavşaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor . Düşük gelirli vatandaşlarımıza TOKİ aracılığıyla , Beyciler Mahallesi ' nde ucuz konut yapılacak . Bunun ihalesi de yapıldı . Çay Mahallesinde Romen vatandaşlarımıza yönelik yine ucuz konut yapılacak . Düzce ' ye Kültür Merkezi yapılması için de Belediye Başkanımızı çalışmaları devam ediyor . İnşallah Düzce Kültür Merkezine en kısa zaman içerisinde kavuşacak " diye konuştu .
AK Parti olarak sadece ülkede değil dünyada gelişmeye devam ettiklerine değinen AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da yaptığı konuşmada , " Biz parti olarak bu zamana kadar düşmanımız olan dış ülkelerle sıkı ilişkiler içine girerek dost kazandık . Yani sadece ülke içinde değil ülke dışında da Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz " şeklinde konuştu .