Yamaç, Çumed'den Tüyap'a Yüksek Katılım İstedi

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç, medikalcilerden Çukurova Tıp Fuarı'na sahip çıkmalarını istedi.

Yamaç, Çumed'den Tüyap'a Yüksek Katılım İstedi
Çukurova Medikalciler Derneği (ÇUMED) Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç, 30 Eylül â€" 3 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan Çukurova Tıp 2010 Fuarı'na en fazla sayıda katılmalarını beklediklerini söyledi. Yamaç, "İki yılda bir düzenlenen Çukurova Tıp Fuarı'na 2008 yılında 10 yerli firma katıldı. Derneğinize kayıtlı 62 üye olduğunu varsayarsak bu çok az bir rakam. Üyelerinizden en az 40'ın 2010 fuarına katılarak ev sahipliği yapmasını bekliyorum." şeklinde konuştu.
ÇUMED Başkanı Nayim Yeldan da, dernek yönetimi olarak üyelerinin fuarda yer almaları hususunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, "Çukurova bölgesinde faaliyet gösteren medikalciler olarak bu fuara katılarak destek olmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.
Öte yandan toplantıda hazır bulunan üye medikalciler de TÜYAP'tan fuar esnasında bir dizi etkinlik yaparak katılımın yüksek tutulması talebinde bulundu.