BURÇDER'den üyelerine 'Hizmetkar Liderlik' semineri

Bursa Kamu Çalışanları Derneği (BURÇDER) üyelerine 'Hizmetkâr Liderlik' konulu bir seminer verdi.

Devlet Tiyatrosu Dede Efendi Salonunda gerçekleşe

Bursa Kamu Çalışanları Derneği (BURÇDER) üyelerine 'Hizmetkâr Liderlik' konulu bir seminer verdi.

Devlet Tiyatrosu Dede Efendi Salonunda gerçekleşen konferans, dernek üyelerinin ve kent bürokrasisinin yoğun katılımına sahne oldu. Davranış Bilimleri Uzmanı Dr. İlhami Fındıkçı, ' Hizmetkâr lideri' şöyle tanımladı: "Ben engeli ile başa çıkmış kendisini insana ve insanlığa fayda üretmeye adayan, değişim ve dönüşümü körükleyen, insanlık için yeni kavramlar üreten ve böylece insanların potansiyellerini performansa dönüştürmelerini tetikleyen özel bir kişilik donanımına sahip, aşk yolunun yolcusu bir gönül insanıdır."

Fındıkçı, sunumunda bilgi çağının getirdikleri ve götürdükleri,tüm dünyada insani değerler neden yıpranıyor, aile yapıları neden bozuluyor, günümüzde kişi, aile, kurum ve toplumda yaşanan insani kriz ve kurumsallaşma ihtiyacı ve liderlik gibi konularda bilgi verdi.

BURÇDER Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çelik ise, her ay düzenli olarak bu tarz etkinlikleri gerçekleştirileceğini, amaçlarının ise Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarının mesleki gelişimlerine bir nebze olsun katkı sağlamak olduğunu söyledi.