A Milli Takımın Amerika kampı sürüyor

A Milli Futbol Takımının Amerika'da yaptığı kamp devam ediyor.

Kamp için bulundukları Philadelphia şehrini gezen milli futbolcular, basın mensuplar

A Milli Futbol Takımının Amerika'da yaptığı kamp devam ediyor.

Kamp için bulundukları Philadelphia şehrini gezen milli futbolcular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kampta her şeyin çok olumlu gittiğini söyleyen Gökhan Zan yeni hocalarıyla birlikte olduklarını belirterek şunları söyledi; "Yeni takım arkadaşlarımız da oldu. Bu açıdan her şeyin çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim. İki hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldık. Milli takımın hedefi her zaman galibiyet üzerine kurulu. Bu nedenle iki maçtan da galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Hazırlık maçları olsa da galip gelmek mutlu ediyor. Hocamızın bizi, bizim hocamızı tanımamız adına her şey çok olumlu geçti. ABD ile yapacağımız son maçımızda Türk Milli Takımı'nı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İnşallah burada ABD'yi kendi sahasında, kendi seyircisi önünde yenmek istiyoruz."

Nuri Şahin de takımın durumunun şu anda çok iyi olduğunu belirterek, "Yeni hocamızla birlikte yavaş yavaş 2012 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Fatih Hoca'yla da başarılı bir dönem geçirdik. Guus Hiddink de çok büyük bir hoca. Aralarında fazla fark yok. Takımın durumu şu an iyi. Önümüzdeki şampiyonalarda başarılı olacağız umarım. Kalitemiz ortada. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Çok iyi bir hocamız var" şeklinde konuştu. Nuri, Türkiye'den 3 büyük takım ve Bursaspor'dan teklif aldığını ama gelmeyi düşünmediğini ifade etti.

Türkiye'ye ABD maçını kazanarak dönmek istediklerini vurgulayan Selçuk İnan da, "Yeni bir hocayla kamp dönemi geçiriyoruz. Herkes çok istekli, çok iyi çalışıyor. Çok da eğlenceli ve keyifli bir kamp geçiriyoruz. Biraz yorucu oluyor, çünkü sürekli şehir değiştiriyoruz, hava da çok sıcak. Ama olumlu şeyler daha çok. Maçları kazandığımız için de ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye'ye, son maçımızı da kazanarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Turgay Bahadır ise 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası için büyük bir aday olduklarını belirterek, şunları söyledi: "Kamp dönemi çok iyi geçiyor. İyi çalışıyoruz, bunu maçlarda da gösterdik. Büyük bir kadroyuz. Hocamız kısa süre de olsa hepimize şans veriyor. Biz de bu şansı değerlendirmeye bakıyoruz. 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için büyük bir adayız. Çünkü çok iyi bir kadromuz var. Bizim aslında burada değil, Afrika'da olmamız gerekiyordu. Ama nasip değilmiş."