Kabak'tan Selçuk İlçe Örgütüne Ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Kabak'tan Selçuk İlçe Örgütüne Ziyaret
  AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak , Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti . İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ömür Kabak ' a İl Başkan Yardımcısı Sefa Bingöl , Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu , İlçeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Kasap da eşlik etti .
İlçenin başarılı kadın başkanı Sema Yeşilçimen ve tüm teşkilata çalışmalarında başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak , AK Partinin milletin partisi olduğuna vurgu yaptı . Kabak ; " Sayın Başbakanımızın da dediği gibi bu partiyi milletimiz kurdu . Kuruluşunun 1 yılında bu millet bu partiye iktidarı hediye etti . Hükümetimizin o kadar büyük hizmetleri var ki , biz bile anlatmaya unutuyoruz . Tüm dünyayı kasıp kavuran kriz için Başbakanımız teğet geçecek derken herkes gülüyordu . Ama Yunanistan ekonomisinin iflas bayrağı çektiği süreçte bir tek bankamız bile batmadı . Bizim anlayışımız halka hizmettir . Klasik CHP zihniyeti ise halk için bir şeyler yaptığını söylüyor . Ama halka rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyor " dedi .
AK Parti icraatlarının bazı çevreler tarafından bile bile görmezden gelindiğini ve unutturulmaya çalışıldığını söyleyen Kabak ; " Eğitimden , sağlığa , emniyetten , adalete birçok alanda devrim niteliğinde icraatlara imza attık . Milli Eğitim Bakanlığının bütçesi son birkaç yıldır Milli Savunma Bakanlığının bütçesini geçti . Tüm cumhuriyet tarihinde yapılan duble yol 6 bin 500 km iken , AK Parti döneminde 12 bin km duble yol yapıldı . Yüce Önder Atatürk ' e Anadolu ' da her gittiği köyden okul ve yol talebinde bulunuluyormuş . İşte kim gerçek Atatürkçü görsünler . Biz bazıları gibi sadece sözde Atatürkçü değiliz . Yaptığımız icraatler bunun en büyük göstergesi " şeklinde konuştu .
Referandum sürecinde teşkilat çalışmalarının önemine de değinen Ömür Kabak ; " Ne büyük bir tesadüftür ki referandum oylaması darbenin 30 . yıldönümüne denk geliyor . 12 Eylül 2010 ' da , 82 darbe anayasası tarihe karışacak , halkımız demokratik değişikliklere ' evet ' diyecektir . Bize düşen bu süreçte yaptıklarımızı yapmak istediklerimizi kapı kapı dolaşarak , esnafımızla , vatandaşlarımızla göz teması kurarak birebir anlatmaktır . Sizlere büyük önem düşüyor . Bunun için artık tüm teşkilat olarak araziye iniyoruz " dedi .