Harun Erdenay doğum gününde, adının verildiği salonun açılışını yaptı

Erkek A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, 42. yaşgününü kutladığı bugün Bahçelievler Belediyesi tarafından adının verildiği Org. Eşref Bitlis İlköğr

Erkek A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, 42. yaşgününü kutladığı bugün Bahçelievler Belediyesi tarafından adının verildiği Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu'ndaki salonun açılışını gerçekleştirdi.

Yıllarca Milli Takımımız'ın kaptanlığını da yapan, Erkek A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay'ın ismi, Bahçelievler Belediyesi tarafından Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu'nda yapılan salona verildi. Harun Erdenay 42. doğum gününü kutladığı bugün adını taşıyan salonun açılışını gerçekleştirdi.

Harun Erdenay Salonu'nun açılışına Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cin, Erkek A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ile Erkek Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, TBF Merkez Hakem Kurulu Eğitim Koordinatörü Recep Ankaralı, TBF Ligler Organizasyonu Koordinatörü Ayhan Özgümüş, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, öğrenciler ve veliler katıldı.

Harun Erdenay yaptığı konuşmada, "Bu salona ismimin verilmesi beni çok gururlandırdı ve sevindirdi. Bugün 27 Mayıs ve benim doğum günüm. Salonun açılışının bugüne rastlaması beni ayrıca sevindirdi. Sizin gibi pırıl pırıl öğrencilerin okulunda böyle bir salonunun olması çok güzel. Başta Belediye Başkanı, kaymakamımız, bu salonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Çocuklar çok şanslısınız başınız da böyle sporu seven büyükler var. Salonda ilk basketi de atmak istiyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Ceylan, Erdenay'a okulun basketbol formasını hediye etti.

Daha sonra Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu konuşmasında, "Harun Erdenay basketbol camiasının önemli bir ismidir. Bahçelievler Belediye Meclisi'nin kararıyla bu salona Harun Erdenay ismini verdik. Döneminde önemli başarılara imza atmış Harun Erdenay bu salon ve diğer salonlarda çalışacak çocuklarımıza örnek bir isimdir. Tüm çocuklarımız inşallah onu kendilerine örnek alacak. İnşallah bu salonda pek çok Harun Erdenayların spora başlangıcının doğum günü olacak. Çocuklarımız spor yapıp kendilerini gelişterecekler" diye konuştu.

Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cin de "Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu salonun başta okulumuza çevrede okuyan öğrencilerimize ve mahalle sakinlerine iyilikler güzellikler getirmesini diliyorum. Çok ciddi ve anlamlı bir proje. Çocuklarımıza spor yapacakları alanların kazandırılması önemlidir" dedi.

Salonun açılışında kurdelayı Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cin, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ile Erkek Milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay birlikte kesti. Folklor gösterileriyle renklenen açılışta, salonun ilk basket atışını Harun Erdenay yaptı.

Harun Erdenay Spor Salonu'nun Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu bahçesinde 324 bin TL bedelle ihale edilerek yaptırıldığı, salonun toplam 592,90 metrekare alanı olduğu kaydedildi. Salonda zemin katta basketbol, voleybol, hentbol oynanabilecek spor salonu, birinci katta fitness salonu ile öğretmen odası bulunuyor.