'Mutu, Fenerbahçe'ye gidebilir' - SPOR

Doping yaptığı için ekim ayına kadar sahalardan uzak kalacak olan Rumen yıldızın menaceri Becali, “Mutu'nun yeni takımı



Doping yaptığı için ekim ayına kadar sahalardan uzak kalacak olan Rumen yıldızın menaceri Becali, “Mutu'nun yeni takımı Fenerbahçe olabilir” dedi.

Adı bir süre önce Fenerbahçe ile anılan Adrian Mutu konusunda son iddia, menaceri Giovanni Becali’den geldi. Futbolcusunun, sezon sonunda Fiorentina’dan kesinlikle ayrılacağını ifade eden Becali, önümüzdeki yıl Sarı-Lacivertli formayı giyebileceğini söyledi.

GSP Tv’ye konuşan Giovanni Becali, Fiorentina kulübü yetkilileriyle yaptıkları görüşmede, Mutu’nun ayrılmasında karar kıldıklarını belirterek, “Oyuncum, Avrupa’da futbol oynamaya devam edecek. Yeni takımı Fenerbahçe olabilir” iddiasında bulundu.

Parma’daki başarılı performansı sonrası 2003’te Chelsea’ye transfer olan Rumen yıldız, ilk sezonunda kokain kullandığı için 7 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmış, bu nedenle İngiliz ekibiyle yolları ayrılmıştı.

Juventus’a geçip, bir sezon sonra 2006’da Fiorentina’ya transfer olan Mutu, 91 maçta 50 gole imza koymuştu. İtalya’da oynarken bu kez doping yaptığı belirlenen Rumen oyuncu 9 ay ceza almıştı. Fiorentina, cezası ekim ayında bitecek olan Mutu’nun maaşında bu olay nedeniyle kesintiye gitmişti.

Fanatik


Star Gazete