Tez Tour, 2010 Sezonuna Merhaba Dedi

Özellikle Rusya pazarında etkin olan ünlü tur operatörlerinden Tez Tour, düzenlediği organizasyonlarda Ege Bölgesi'ndeki partnerlerini biraraya getirdi.

Kuşadası Sealight Resort'da gerçekleştirilen kokteyle sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Büyük ilgi gören ve Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç ve Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur'un da katıldığı sezon açılış kokteyli ile Tez Tour 2010 sezonuna merhaba dedi.
Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, 2010 beklentileri ile ilgili yaptığı konuşmada Ege Bölgesi'nin Akdeniz kadar önemli bir destinasyon olacağını bildirdi. 2009 sezonunun sektör için zorlayıcı bir dönem olduğunu hatırlatan Aydın, 2010 sezonunda dünya ekonomisindeki olumlu gelişmeler ve vizenin kaldırılması neticesinde ülkeye daha fazla turistin gelmek istemesini güzel bir sezonun habercisi olarak nitelendirdi.
Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşmada turizmin katkısının büyük olduğunu dile getiren Levent Aydın, 2008 yılında 90 bine yakın turisti Ege Bölgesi'ne getirdiklerini, bu yıl 120 bin öngörüsünde bulunduklarını hatırlattı. Turizm camiasından pek çok seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, davetlilerin sezon öncesi değerlendirmeleriyle devam etti.