Kapkaç anı ve suçluların yakalanması saniye saniye görüntülendi

Çin'in güneydoğusundaki bir kapkaç olayı ve ardından yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Motosikletle kadının çantasını çalan iki

Çin'in güneydoğusundaki bir kapkaç olayı ve ardından yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Motosikletle kadının çantasını çalan iki zanlı, bir anda kendilerini öfkeli halkın ve polislerin ortasında buldu. Sopa ve değişik eşyalarla etkisiz hale getirilen kapkaççılar, linç edilmekten son anda kurtuldu.

Geçtiğimiz Çarşamba günü, yerel saatle 13.50 sıralarında meydana gelen olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletli kapkaççıların bir kadının çantasını alması ve uzaklaşması yer alıyor. Önü kesilen kapkaççılar, bu sefer geldikleri yöne kaçmaya başlıyor. Aniden öfkeli kalabalığın arasında kalan kapkaççı, motosikletini bir araca çarptıktan sonra yere düşüyor. Çinliler, aralarına aldıkları kapkaççılara, iki dakika boyunca sopalar ve değişik eşyalarla vurmaya başlıyor. Elinde 50 santimetrelik bir bıçak olan zanlı, dövüş hareketleriyle kendisini savunmaya başlasa da sonunda polis güçlerine teslim oluyor.

Kapkaççıların yakalanmadan önce 1 polisi ve 2 kişiyi yaraladığı belirtildi.