Sunucu Vatan Şaşmaz: İnsanlarla dostça iletişim kurma, samimi bir tebessümle başlar

Sunucu Vatan Şaşmaz, konuşmalarında arı ve berrak bir Türkçe kullanarak gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi. Toplum önündeki insanların konuşmas

  Sunucu Vatan Şaşmaz , konuşmalarında arı ve berrak bir Türkçe kullanarak gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi . Toplum önündeki insanların konuşması , hal ve hareketleri , mimikleri , giyim kuşamı ve düzgün konuşmasının çok önemli olduğunu belirten Vatan Şaşmaz , her zaman samimi tebessüm ve dostça tokalaşmanın her gönlü açacağına inandığını ifade etti .

16 . Manavgat Barış Suyu Kültür , Sanat , Turizm ve Gençlik Festivalinin son günü Kıraç konserinin sunuculuğu için ilçeye gelen Vatan Şaşmaz , konser sonrası kuliste hayranlarıyla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi . Vatan Şaşmaz , Konuşmalarında argo kelime kullanmamaya özen gösterdiğine aktardı . Şaşmaz , Anadolu insanın kendisini sevdiği için her gördükleri yerde bağrına bastığını söyledi . Şaşmaz , " İnsanlarla sağlıklı iletişim kurmanın ilk önceliği içten bir tebessüm . Samimi ve bir tokalaşma ve gözlerinin içine bakarak konuşmadır . İnsanlarının gözlerinin içine tebessümle bakarak konuştuğunuz zaman karşınızdaki kişi mutlu olur . Bu hepimiz için geçerli . En önemlisi de samimiyet . ' Tatlı söz , yılanı deliğinden çıkarır ' çok doğru bir söz . İçten bir tebessüm , samimi bir tokalaşma ve konuşurken ve dinlerken karşındakinin gözlerini içine bakma çok önemli . İnsanlar beni kendilerinden biri gibi görüyorlar . Bunda düzgün bir Türkçe kullanmam , doğal ve samimiyet çok etkili . Bizim kültürümüzün temeli küçüğe sevgi ve büyüğe saygı oluşturur . Saygı ve hürmet toplumda kaynaşmayı sağlar . " diye konuştu .

Şaşmaz , bir dönem insanların kendisini Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle özdeşleştirdiğini belirtti .

Şaşmaz , Anadolu insanının özündeki , doğallık , samimiyet , içtenlik , fedakarlık ve sevginin dünyanın hiç bir ülkesinde bulunmadığını da kaydetti .