Sinop'tan gelen işadamları Erciş'i gezdi

Sinop'un Boyabat ilçesinden gelen Boyabat İşadamları Derneği (BİŞAD) üyeleri Van, Bitlis ve Muş'a 3 günlük gezi düzenledi. 22 kişiyle Erciş'e gelen iş

  Sinop ' un Boyabat ilçesinden gelen Boyabat İşadamları Derneği ( BİŞAD ) üyeleri Van , Bitlis ve Muş ' a 3 günlük gezi düzenledi . 22 kişiyle Erciş ' e gelen işadamlarını Erciş Sanayicileri ve İşadamları Derneği üyeleri karşıladı .

Erciş İşadamları Derneği Başkanı Önder Beyaztaş konuşmasında Erciş ' e gelen esnafları ağırlamaktan onur duyduklarını , iş adamlarıyla iş görüşmesi de yaptıklarını , onların tecrübelerinden istifade ettiklerini anlattı .

Misafir işadamları , öğretmenler derneğinin açmış olduğu okuma salonunu gezdi . Okuma salonu öğrencileri işadamlarının her birisine karanfil hediye etti .

BİŞAD Başkanı Mehmet Gökgöz de konuşmasında Erciş ' i çok beğendiğini , Doğunun güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını , Erçiş ' li işadamlarına kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti . Boyabat ' ta da işadamları olarak böyle bir girişimde bulunacaklarını belirtti .