Okul öncesi öğrencileri, 'Çocuk Şenliği'nde buluştu

Okul öncesi öğrencileri, bu yıl 3.'sü düzenlenen 'Çocuk Şenliği'nde bir araya geldi.

Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün desteğiyle Bursa Özel K

  Okul öncesi öğrencileri , bu yıl 3 . ' sü düzenlenen ' Çocuk Şenliği ' nde bir araya geldi .

Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ' nün desteğiyle Bursa Özel Kreşler Kalite Geliştirme ve İletişim Komisyonu tarafından organize edilen 3 . Çocuk Şenliği Kültürpark ' ta başladı .

Okul öncesi eğitim çağındaki çocuklar ve ailelerine hitap eden şenlikten elde edilecek gelirin , Bursa ' nın bir köyünde yapılacak anaokuluna harcanacağı bildirildi . Geçen yıl 2 . ' si düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği şenlikte bu yıl ise konser , yarışma , stant faaliyetleri ile ikram , animasyonlar ve çeşitli etkinlikler yer alacak .

Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinden Sorumlu Müdür Ahmet Aktürk , bu yıl Özel Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ' nin 3 . ' sünü düzenlediklerini belirterek , " Bu çocuk şenliği ile birlikte kreşleri kendi aralarında birliklerini ve yakınlıklarını artırmak istiyoruz . Programla yıllık faaliyetlerini , programlarını gözden geçirmelerini ve gelecek yıl daha iyi bir eğitim sağlamalarını amaçlamaktayız . Şuanda 25 kreş ve okul katılıyor . İki gün sürecek programda halka açık gösteriler , kreşlere katılan çocuklar yıl içinde yaptığı etkinliklerinden bazı kesitler sunacaklar , tanıtım yapılacak . Yani eğlenceye yönelik bir program olacak . " dedi .

" KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ DERNEK ÇATISI ALTINDA TOPLANACAK "

Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Aktürk , Türkiye ' de ilk defa Bursa ' da özel kreş ve gündüz bakım evlerini bir dernek çatısı altında toplayacaklarını belirtti .

Bu alanda yeni bir oluşun içinde olduklarını belirten Ahmet Aktürk , " Bu bize neyi kazandıracak ; özel kreşler ve gündüz bakım evlerinde eğitim öğretim ve davranış bilimlerini çocuklarımıza daha iyi bir eğitim verilmesi için daha yararlı kullanmamızı sağlayacak . Okul öncesinde daha iyi bir eğitim vermeyi amaçlıyoruz . Şuanda fizibilite araştırması devam ediyor . Proje aşamasında , Temmuz sonuna doğru bu birliktelik sağlanacak . Türkiye ' nin hiç bir yerinde bu dernekleşme yok , herkes kendi adına çalışıyor . Bu birliktelik aynı zamanda Türk toplumunun birlikteliğini sağlayacak . " şeklinde konuştu .

Bursa Özel Kreşler Kalite Geliştirme ve İletişim Komisyonu sözcüsü Oğuzhan Nuhuk da şenliğe özel kreş ve gündüz bakım evlerinin gönüllü olarak destek verdiklerini belirterek , buradan elde edilen gelir ile Bursa ' nın ücra bir köyüne anaokulu yapılacağını kaydetti .