Elitaş: Baykal'a Elma Şekeri Verdiler Kayseri

-ELİTAŞ: BAYKAL'A ELMA ŞEKERİ VERDİLER KAYSERİ (A.A) - 22.05.2010 - AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ VE KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ, 'SAYIN BAYKAL-

 

-ELİTAŞ : BAYKAL ' A ELMA ŞEKERİ VERDİLER

KAYSERİ ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş , ' Sayın Baykal ' a şunu teklif etmişler , ' Sen genel başkanlığa aday olma biz seni cumhurbaşkanı adayı yapalım ' demişler . Milletin aklıyla kimse alay etmesin genel başkanlığa layık görmeyenler cumhurbaşkanlığına mı layık görecek . Sayın Baykal ' ın eline bir elma şekeri verdiler ' Bununla avun ' dediler ' dedi .

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ' nin 2010 yılı 8 . Olağan Mali Genel Kurulu ' nda konuşan Elitaş , CHP ' nin şu an içinde bulunduğu durumun ' iç savaş ' olarak değerlendirilebileceğini kaydetti .

Baykal ' a ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elitaş , şunları söyledi :

' Ama Sayın Baykal ne yaşarsa yaşasın , kasetlerin ne olduğunu bilmiyorum en son yaşadığı , kasetten daha ağır bir darbe vurmuştur , diye düşünüyorum . Çünkü üç grup başkan vekili tarafından terk edildi genel başkan yardımcıları tarafından terk edildi . 53 yıldır bütün sırlarını paylaştığı en yakın arkadaşı tarafından terk edildi . Son 20 gün içinde büyük bir yıpranma ile karşı karşıya kalan ama vakur bir duruş ortaya koyarak kamuoyunda hiç gündeme gelmeyen Olcay Hanım ' la baş başa kaldı . Sayın Baykal ' a yol arkadaşlarını bundan sonra biraz daha iyilerden seçmesini tavsiye diyorum . '

Elitaş , Deniz Baykal ' ın partilerini eleştirmesinin anlamsız olduğunu da ifade , ' Bize kimse çamur atmaya kalkmasın . Bu kasetle ilgili düzenlemenin , komplo varsa düzmece varsa kimlerin yaptığını , kendisini istemeyen en yakın arkadaşlarının içinde aramasını veya onların ilişkide olduğu kişiyle aramasını ifade etmek istiyorum ' dedi .

22 . 05 . 2010 11 : 48 : 33