Adıyaman Gençlik Meclisi En İyiler Arasında Yer Aldı

6. Ulusal Gençlik Parlamentosu toplantısına katılan Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, gençlik meclisleri arasında en iyiler arasına girmeyi başardı.

  Ankara ' da gerçekleştirilen 6 . Ulusal Gençlik Parlamentosu toplantısına katılan 81 il ve ilçelerden toplam 93 gençlik meclisinin yürütme kurulu üyeleri katıldı . Burada Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri en iyi gençlik meclisi seçimlerine aday oldu . Jüri ve genel kurul oylamasıyla yapılan seçimlerde Bursa Gençlik Meclisi birinci , Adıyaman Gençlik Meclisi ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı .
Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Basın Yayın Çalışma Grubu Başkanı Ferhat Yılboğa , Adıyaman ' ı ve gençlik meclisini en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek , " Toplam 93 gençlik meclisi katıldığı bu toplantıda en iyi gençlik meclisi adaylığımız oldu . Yeni kurulan gençlik meclisi olduğumuz için kurumsallaşmada eksiklerimiz var . Bu yüzden kurumsallaşmasını tamamlamış en eski gençlik meclislerinden olan Bursa Gençlik Meclisi en iyi gençlik meclisi unvanı aldı . Bursalı arkadaşlarımızı kutluyoruz .
Bizleri Ankara ' da ulusal gençlik parlamentosunda bir araya getiren Habitat İçin Gençlik Derneğine ve bizlere her türlü desteği sağlayan ve yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda yanımızda olan Adıyaman Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan ' a ve Milletvekilimiz Ahmet Aydın ' a teşekkür ediyorum " dedi .