4. Ters Lale Uluslararası Tekvando Turnuvası Başladı (fotoğraflı) Edirne

-4. TERS LALE ULUSLARARASI TEKVANDO TURNUVASI BAŞLADI (FOTOĞRAFLI) EDİRNE (A.A) - 22.05.2010 - EDİRNE'DE, 4. TERS LALE ULUSLARARASI TEKVANDO TURNUVA

 

-4 . TERS LALE ULUSLARARASI TEKVANDO TURNUVASI BAŞLADI

( FOTOĞRAFLI )

EDİRNE ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - Edirne ' de , 4 . Ters Lale Uluslararası Tekvando Turnuvası başladı .

Mimar Sinan Spor Salonu ' nda Türkiye , Yunanistan , İran , Bulgaristan , Irak , Almanya ve Sırbistan ' dan 500 sporcunun katılımıyla yapılan turnuvaya , saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başlandı .

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Vekili Ramazan Elçin yaptığı konuşmada , Türkiye ' de 61 spor federasyonu arasında Tekvando Federasyonu ' nun en başarılı olduğunu ileri sürdü .

Elçin , başarılarına Rusya ' da yapılan 19 . Avrupa Tekvando Şampiyonası ' nda yenilerini eklediklerini ifade ederek , şunları söyledi :

' Avrupa Şampiyonası ' nda erkeklerde ve genel klasmanda takım halinde şampiyonluğu kazandık , bayanlarda da üçüncü olduk . Bu başarılarımız gün geçtikçe artıyor ve artmaya devam edecek . '

Edirne Belediyesi Halkla İlişkiler Şefi Ayhan Dağlı da Edirne Belediyesi ' nin spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini söyledi .

Daha sonra , turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaketleri verildi .

Minikler kategorisinde başlayan turnuva yarın sona erecek .

( BAR-NA-MTE )

22 . 05 . 2010 12 : 03 : 59