Kitapyurdu.com Artık Avrupa'da

Her gün hizmetlerine yenilerini ekleyen kitapyurdu.com artık Avrupa'ya da kitap ulaştırıyor.

"Kitapla buluşmanın en kolay yolu" sloganıyla yola çıkan, günlük, haftalık, 40 günlük kampanyalarla sürekli gündemde olan ve 160 bin Türkçe kitapla Avrupa'nın en geniş kütüphanesi olma özelliğini koruyan kitapyurdu.com, artık Avrupa'ya da kitap ulaştırıyor. Almanya'ya 24 saatte, tüm Avrupa'ya ise 3 günde kitap ulaştıran kitapyurdu.com, Almanya merkezli 'Kitapyurdu GmbH' ile tüm Avrupa Birliği içerisinde yaşayan 'kitap dostları'nın raflarını birer kütüphane yapmayı hedefliyor.
Türkiye merkezli yürüttüğü okurla kitabı buluşturma hizmetinin alanını genişleten kitapyurdu.com'un bu yeni hizmetiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en geniş kütüphanesiyle adı ya da yazarı bilinmeyen kitaplara çok kısa sürede ulaşılabilecek. Avrupa'daki kitap dostlarına da ekonomik, hızlı ve güvenilir hizmet vermeye başlayan ve Almanya'da yeni yapılanan 'www.kitapyurdu.eu adresli sitesindeki kayıtlı 150 binin üzerindeki kitap Türkiye'nin herhangi bir ilindeki Türk Lirası fiyatlarıyla satışa sunulacak.
10 yılı aşkın süredir istenilen her kitabı okuyucuya sorunsuz ulaştırmanın yanısıra 81 ülkeye 800 bin üzerinde paket ve yaklaşık 5 milyon kitap gönderisi gerçekleştiren kitapyurdu.com'un kurucusu Sadi Kizir, sitenin sadece kitap satışı yapılan bir yer olmadığını belirtti. Kizir, kuruluşundan beri misyonunu hiç değiştirmeden 'kitap' alanında yoğunlaşan ve her yıl, bir önceki yıla nazaran iki katı artışla büyüyen kitapyurdu.com'un kültür hayatıyla ilgili konularda herkese açık bir bilgi merkezi ve buluşma
noktası olduğunu söyledi. Kişi merkezli kampanyalara ağırlık veren ve kitap kurtları için adeta buluşma merkezi konumundaki Kitapyurdu'nun ziyaretçi sayısının her gün arttığını kaydeden Kizir, "Özellikle Avrupa'da aşırı bir taleple karşılaşıyorduk. Üyelerimizden gelen bu talebi geri çeviremezdik. Türkiye'den bavulla kitap taşımaya son diyoruz. Avrupa'nın hangi ülkesinde olursanız olun veya hangi şehrinde olursanız olun, istediğiniz kitaba Türkiye'deki kitap dostlarının ödediği bedelle sahip olacaksınız"
dedi.