Endüstri Meslek Lisesi'nden 20. Yıl Almanağı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kuruluşunun 20. yıldönümüne hazırlanan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezun ettiği bütün öğrencilerini birarada yayınlamak amacıyla almanak hazırlıyor.

Okul Rehber Öğretmeni Burhan Öztürk, 20. kuruluş etkinliği kapsamında bir almanak hazırladıklarını belirterek, "Şu ana kadar yapılmamış bir işi yapmaya çalışıyoruz. Burada amacımız mezunlarımızı takip ettiğimizi ve okul olarak onları unutmadığımızı göstermek. Ayrıca başka bir amacımız yapacağımız bu çalışma ile okulumuzda okuyan ve kayıt olmayı düşünen öğrencilere nasıl bir okul olduğumuzu da gösterebilmek" dedi.
Okul Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Aydın ise her işte olduğu gibi bu işte de bir emek ihtiyacı ve maliyet gerekliliğinin ortaya çıktığını belirterek, "Emek kısmını öğretmen ve öğrencilerimizle hallediyoruz. Almanağın basım ve dağıtım maliyetini ise reklam alma yoluyla karşılamaya çalışacağız. Görüştüğümüz İşletme yetkilileri ve esnaflar genel anlamda konuya duyarlı yaklaşmakta. Şu ana kadar maliyetin yarısını karşılayacak reklam aldık. Umarız kısa sürede tamamını bulacağız. Bize destek veren işadamlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Okul Müdürü Fahri Kurtçu da almanak hazırlama konusunda çok olumlu görüşler aldıklarını belirterek, "İnşallah almanağımız yayınlanınca ne kadar güzel bir işe imza attığımızı herkes görecek. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederim. Okulumuz Çanımızın güzide okulu. Bugüne kadar gösterdiğimiz başarılara yenilerini ekleyerek büyüyoruz" dedi.