Samsatlı öğrenciler gördükleri büyük şehirlerden çok etkilendi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenim gören öğrenciler, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Ankara, Bursa, İstanbul ve Çanakkale illerini kapsaya

  Adıyaman ' ın Samsat ilçesinde öğrenim gören öğrenciler , Sosyal Destek Programı ( SODES ) kapsamında Ankara , Bursa , İstanbul ve Çanakkale illerini kapsayan geziyi tamamlayarak ilçeye döndü . Öğrenciler , Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ' i ziyaret ederek , gezi ile ilgili bilgi ve düşüncelerini anlattı .

Geziden büyük haz aldıklarını belirten öğrenciler , bütün öğrencilerin bu tür tarihi yerleri gezmelerinin yararlı olacağını ifade etti . Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise SODES ' in bu tür sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirilmesinde çok önemli bir rol oynadığını belirtti . Kaymakam Dilsiz , şunları kaydetti : " Öğrencilerimizi tarihin yazıldığı topraklara göndererek milli şuurlarının gelişmesine yardımcı olmaya çalıştık . Öğrencilerimiz , TBMM , Anıtkabir , Çanakkale gibi şimdiye kadar sadece okul kitaplarında gördükleri yerleri gezerek tarihlerini daha iyi öğrenme fırsatı yakaladı . Faydalı olduğuna inandığımız bu tür projeleri arttırmayı planlıyoruz . "