Genç Tiyatrocular 'Gençlik Festivali'ne Damga Vurdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1. Gençlik Festivali kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tiyatro Şenliğinde genç tiyatrocular sergiledikleri oyunlar ile göz kamaştırdı.

  Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan " Kadınlık Bizde Kalsın " Tiyatro oyunu Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Tiyatro Topluluğu tarafından Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda sahnelendi .
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından tertiplenen ve 19 Mayıs Atatürk ' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri " 1 . Gençlik Festivali " kapsamında gerçekleştirilen " Tiyatro Şenliği " ne tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi .
Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilen Tiyatro Şenliğine izleyici katılımının yoğunluğundan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Muhtar Akyol , " Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz " Tiyatro Şenliği " gençler tarafından yoğun ilgi gördü . Bu tür organizasyonları her yıl kültür , sanat ve sporun da yer aldığı geniş bir etkinlik yelpazesi ile gençlerin katılımları ve destekleriyle devam edeceğiz " dedi .
16-18 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tiyatro Şenliği ' nin son gününde İnan Ambarkütük ' ün yazdığı " Orda " adlı tiyatro oyunu İstanbul Aksine Tiyatro oyuncuları tarafından sahnelendi .