TÜGİK'in "İstihdamı Artırma Projesi" Kütahya'da yankılandı

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Volkan Turgut, TÜGİK üyesi işadamları'nın bu yıl sonuna kadar 26 bin kişiyi daha ilave istihda

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Volkan Turgut, TÜGİK üyesi işadamları'nın bu yıl sonuna kadar 26 bin kişiyi daha ilave istihdamla işe alacaklarını söyledi.

Turgut, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral önderliğindeki heyetin Ankara ziyaretini değerlendirdi.

TÜGİK'in yeni geliştirdiği "İstihdamı Artırma Projesi" hakkında bilgi veren Volkan Turgut, geliştirilen projenin TÜGİK'in bilinci ve toplumsal sorumluluğu çerçevesinde gerçekleştirildiğini söyledi. Projenin TÜGİK üyeleri arasında yapılan istişarelerle geliştirildiğini hatırlatan Turgut:"İşsizlik bütün sorunları besleyen ve büyüten ve aynı zamanda çözümü ile bütün sorunları ortadan kaldıracak tek anahtardır. TÜGİK bünyesindeki Genç İşadamları, Türkiye'nin istihdam ve işsizlik sorununu çözmeden, ekonomi ve demokrasi alanlarındaki hedeflerine doğru yürüyüşünü sürdüremeyeceğine inanmaktadır. Genç İşadamları bu soruna kayıtsız kalmamıştır ve bu noktada sadece nimetin peşinde olmamayı tercih etmiştir. İşsizlik sorununa kötümser bakmıyoruz." diye konuştu.

'Neden olmasın' bakışı ve iyimserliği ile Türkiye'nin işsizlik sorununu çözmek istediklerini ifade eden Turgut, "Genel Başkanımız Sayın Erkan Güral'ın bize verdiği bilgilere göre TÜGİK üyesi genç işadamları bu yıl sonuna kadar 26 bin kişiyi daha ilave istihdamla işe alacaklarını belirtmişlerdir. Genç İşadamlarının belirttiği 26 bin rakamı bugün orta ölçekli bir ilçenin nüfusu kadardır." dedi.