Diyarbakırspor Teknik Direktörü Budakın: Sözün bittiği yerdeyiz

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın, ligden düştükleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın, ligden düştükleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından basın toplantısında konuşan Budakın, "Sözün bittiği yerdeyiz." dedi.

Budakın, "Bir Diyarbakırlı olarak çok hüzünlüyüz. Bu maçta iki tane gencimiz oynattık. Yönetim artık bundan sonra oturup önümüzdeki senenin planlarını yapması lazım. Nelerin olacağını hepimiz bekleyip göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Diyarbakırsporlu genç futbolcusu Cemal ise, kendisine şans verdiği için hocasına teşekkür etti.

Diyarbakırspor'un hak etmediği bir şekilde düştüğünü belirten Cemal, "Bu sezon hak etmediğimiz sıkıntılarla karşı karışa kaldık. Tek düşüncemiz Diyarbakırspor'u yeniden hak ettiği yere çıkarmak." dedi.

Bir diğer genç oyuncu Sıddık da, Kasımpaşa maçında kadroya girip, bu maçta şans ulduğunu söyleyerek, "Bu anlamda sevinçliyim; ancak takımımız düştü. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Yeniden Süper Lig'e çıkmak için çalışacağız." şeklinde konuştu.

ÇALIMBAY: İYİ MÜCADELE ETTİK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, ligin son maçını oynamanın kendiler ve rakipleri açısından da zor olduğunu belirtti.

İyi bir mücadele sergilediklerini dile getiren Çalımbay, "Futbolcularım canı gönülden oynadılar. Disiplinden kopmadılar. Uzun süredir oynamayan arkadaşlarımıza şans verdik. Fatih kardeşimiz 15 yaşında. Türkiye tarihinde ilk kez 15 yaşındaki bir futbolcu Süper Lig'de oynuyor. Çok mutluyum. Artık önümüzdeki seneye bakıyoruz." dedi.

Eskişehirli futbolcu Serdar da, maç boyunca disiplinden kopmadıklarını ifade etti. Sezonu 3 puanla bitirdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Serdar, "İyi bir sezon geçirdik. Ligin 10'uncu haftasında sakatlandım. Kısmet son maça yetiştik." şeklinde konuştu.

Genç futbolcu Fatih de, "İlk maçım. Ağabeylerim bana yardım ettiler. İyi olmak için çalışacağım." sözlerini kullandı.