Şefkatevleri'nde kalan kadınların saçlarına kuaför eli değdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, hasta

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, hasta ve hasta yakını kadınların saçlarına bakım yapıldı. Profesyonel Kuaförler Derneği Başkanı Erkan Dölek ve derneğe üye 15 kişilik kuaför ekibi, Eryaman Aile Yaşam Merkezi'nde il dışından gelerek Ankara hastanelerinde şifa arayan ve Büyükşehir Belediyesi şefkatevlerinin konuğu olan 100'e yakın kadının saçlarını kesti, fön çekti.

Büyükşehir Belediyesi Şefkatevleri, il dışından gelerek Ankara'daki hastanelerde tedavi olan hasta ve hasta yakınlarına barınma, yemek, ulaşım gibi imkanlar sunarken, bir yandan da moral etkinlikleri düzenleyerek, dertlerini biraz olsun unutturmaya çalışıyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Şefkatevleri'nin kadın konuklarına bir sürprizi de saç bakımı organizasyonu oldu. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek'in de destek verdiği organizasyonda Profesyonel Kuaförler Derneği ücretsiz hizmet verdi. Dernek Başkanı Erkan Dölek ve dernek üyesi 15 kişilik ekip, şefkatevlerinde kalan yaklaşık 100 kadının saçlarını kesti, bakım yaptı, fön çekti. Saç bakımıyla ufak da olsa bir değişiklik yaşayan kadınlar, bu imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek ve Profesyonel Kuaförler Derneği'ne teşekkür ettiler. Kuaförlerin saç bakımıyla bir ölçüde de olsa moral bulan şefkatevleri konukları için bir de eğlence düzenlendi. Eryaman Aile Yaşam Merkezi ud grubunda çalışmalarını sürdüren 15 kursiyer, sanatseverlere özel bir dinleti sundu. Kursiyerler dinletide; tanınmış eserleri başarıyla seslendirdiler.