Kuşadası Belediyesi'nde Saha Ve Çağrı Merkezi Ekiplerine Eğitim Verildi

Kuşadası Belediyesi "Hane Halkı Profil Anket Çalışması" ve "Çağrı Merkezi" hizmet birimleri çalışanları için eğitim çalışması yapıldı.

Kuşadası'nda bulunan tüm haneleri kapsayacak olan anket için, "Genel Anketör Eğitimi" ve "Güzel Konuşma ve Diksiyon" eğitimleri Üniversal Bilgi Teknolojileri şirketi Eğitim Destek Uzmanı Senem Sönmez ve Sosyolog ve Ar-Ge Uzmanı Zeynep Yılmaz tarafından verildi. 2 gün süren eğitim çalışmalarında interaktif yöntem pratikteki uygulama ile pekiştirildi. Kuşadası Belediyesi'nce başlatılacak halka daha iyi hizmet amacı ile öncelikle, veri tabanlarının oluşturulması hedeflenen anket uygulamalarının, altı aylık
bir süreç öngörülüyor.
Bunun yanı sıra Kuşadası halkının soru ve sorunlarında ivedilikle çözüm odaklı çalışacak olan "Çağrı Merkezi" için de iki günlük eğitim verildi. Telefon ile belediyeyi arayan herkesin en doğru kişiye ulaşmasını sağlayacak Türkçe ve İngilizce olarak hizmet verecek personel için "Güzel Konuşma" ve "Sorun Karşılama" teknik bilgileri uygulamalı olarak verildi.