Chp Gençlik Kolları'nın Baykal'a destek eylemi sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal'ın partiye geri dönmesini isteyen CHP Ankara Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grubun, Angora Evleri sitesinin girişinde başlattıkları eylem devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal'ın partiye geri dönmesini isteyen CHP Ankara Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grubun, Angora Evleri sitesinin girişinde başlattıkları eylem devam ediyor. Akşam saatlerinde meşaleli eylem yapan partililer, güvenlik görevlilerini aşarak Baykal'ın evinin önünde toplantı. Burada bir süre şarkılar söyleyen partililer, Baykal'ın partiye geri dönmesini istedi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın parti genel başkanlığından istifa etmesinin ardından, aralarında Ankara Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu bir grup partilinin başlattığı destek eylemi Angora Evleri'nde devam ediyor. Akşam saatlerinde Angora Evleri girişindeki bölümde kurulan çadırların yanına gelen bir grup partili, yaktıkları meşalelerle Baykal'ın partinin başına geri dönmesini istedi. "Gün gelecek devran dönecek, komplocular halka hesap verecek", "İnanarak Baykal, inanarak sol", "İnadına sol,
inadına Baykal" şeklinde sloganlar attan partililer, Angora Evleri önündeki özel güvenlik görevlilerini aşarak Deniz Baykal'ın evinin bulunduğu alana doğru koştu. Deniz Baykal'ın evinin önünde toplanan bir grup partili daha sonra şarkılar söyleyerek, Baykal'ın partinin başına geri dönmesini istedi.
Deniz Baykal'ın evinin önünde bir süre oturma eylemi yapan partililer, daha sonra sitenin özel güvenlikçilerinin iknası üzerine Angora Evleri'nin dışına alındı.
Öte yandan İstanbul Maltepe Gençlik Kolları üyelerinin başlattığı "Aydınlık Orucu" devam ediyor.
(TB-MFK-Y)