Kaymakamlıktan İlginç Turnuva Ödülü

Rize'nin Pazar ilçesinde bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan Spor Şenliği'nde gerçekleştirilecek futbol turnuvasında dereceye giren köy takımlarının yolları betonlanacak.

Kaymakamlıktan İlginç Turnuva Ödülü
Pazar Kaymakamlığı tarafından bu yıl 4.'sü yapılacak olan Spor Şenliği kapsamındaki futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ilginç ödüller verilecek. 20-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada 1. gelen köy takımının bağlı olduğu köy yolu Kaymakamlık imkanları ile 100 metre küp beton dökülecek, ikinci gelen takım yolu 75, üçüncü gelen takım yolu ise 50 metre küp beton dökülecek. Eğer mahalle takımları derece alırsa mahalle yollarının betonlaması belediye tarafından gerçekleştirilecek.
Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Müsabakaların kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesi dileklerimizle tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz, Pazar ilçemizde sporun her dalında gençleri sahaya çekmek ve onları sporla buluşturmaktır. Bu nedenle Pazar ilçesinde başlatılan spor şenliği böylesine güzel bir amacı ihtiva etmektedir. Herkesin yaşam boyu sporun içerisinde bulunmasını istiyoruz" dedi.