Hatay'ı temsil edecek olan Erzin Belediyespor ilk maçına çıkıyor

Üçüncü lig terfi maçlarında Hatay'ı temsil edecek olan Erzin Belediyespor ilk maçına yarın çıkıyor.

Üçüncü lige çıkmak için bu kadar yaklaşmış iken

Üçüncü lig terfi maçlarında Hatay'ı temsil edecek olan Erzin Belediyespor ilk maçına yarın çıkıyor.

Üçüncü lige çıkmak için bu kadar yaklaşmış iken takımı yalnız bırakmak istemeyen Belediye yetkilileri, otobüslerle terfi maçlarının oynanacağı Şanlıurfa'ya ücretsiz seyirci götürecek.

Terfi maçlarının oynanacağı Şanlıurfa'ya üç gün önce giderek kampa giren futbolcuların ise moralleri üst seviyede olduğu öğrenildi. Rakipleri tek tek geçerek Erzin Belediyespor'u üçüncü lige çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyleyen futbolcularda, tek korku ise yüksek hava sıcaklığı.

Şanlıurfa'da yapılacak olan üçüncü lige yükselme karşılaşmalarına kendileri ile birlikte 8 takımın katılacağını, belirten Erzin Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Özkara, ilk hedeflerinin 2. tura yükselmek olacağını belirtti.

Kulüp Başkanı Abdullah Yakar da seyircilere seslenerek kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Spor kulüplerinin kentlerin tanıtımı ve ekonomisinin güçlenmesi için de önemli görevi olduğunu ifade eden Yakar, bu nedenle takımın mutlaka profesyonel lige yükselmesini arzadıklarını söyledi.