Doğubayazıt FEM, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Ağrı Doğubayazıt FEM Dershanesi tarafından yapılan İlk Adım Sınavı'nda başarılı olanlara ödülleri törenle verildi.

Doğubayazıt FEM Dershanesi'nin il

Ağrı Doğubayazıt FEM Dershanesi tarafından yapılan İlk Adım Sınavı'nda başarılı olanlara ödülleri törenle verildi.

Doğubayazıt FEM Dershanesi'nin ilçe genelinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ve 3 bin 600 öğrencinin katıldığı İlk Adım Sınavı'nın ödül töreni Kemal Paşa İlköğretim Okulu Kültür Salonu'nda yapıldı. Programda, ilçe genelinde yapılan ve ilköğretim 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıfların katıldığı sınavda dereceye giren okulların müdür, öğretmen ve öğrencilerine plaket, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

İlk 5'e giren okul, öğretmen ve öğrencilerin hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Filiz Alp, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Şahin, Doğubayazıt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Efe, okul müdürleri ve Fem Dershanesi Müdürü M. Tahir Tekin verdi.

Programda konuşan Dershane Müdürü M. Tahir Tekin, ilçede binlerce öğrenciyi sınava hazırladıklarını belirterek, "Dershanemiz Doğubayazıt'ta her zaman ilkleri gerçekleştirdi. Bu sene ilk defa yapılan YGS'de yüzde 98 başarı yakalarken, tüm dallarda da ilçe birincilerini çıkardı. Gelecek yıl da eğitim-öğretime yeni modern binamızda hizmet vereceğiz." diye konuştu.

Öte yandan programda, yeni dönem dershaneye kayıt olan öğrenciler arasında hediye çekilişi yapılarak MP3-MP4 player, flash disk, bisiklet, kravat, ses sistemi, kol saatleri ve laptop hediye edildi.

Bu arada LYS ve SBS'de girecek öğrencilere iki seans moral programı düzenlendi. Programın konuğu ise komedyen ve Dünya Radyo'da Perişanefem programı sunucusu Ömer Pekin oldu. Sınava girecek öğrencilere keyifli, eğlenceli ve komik parodilerden oluşan bir gösteri sunan Pekin, yaklaşık 60 dakika sahnede kaldı.