Çalımbay: Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'u yenerek kendi sahalarındaki son maçta taraftarlarına sevindirmek istediklerini; ancak 1–1 be

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'u yenerek kendi sahalarındaki son maçta taraftarlarına sevindirmek istediklerini; ancak 1–1 berabere kalarak bunu başaramadıklarını söyledi.

Çalımbay, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor karşısına galibiyet için çıktıklarını; ancak 1–1 berabere kalarak büyük üzüntü yaşadıklarını kaydetti.

Erken yedikleri golün biraz morallerini bozduğunu ifade eden Çalımbay, daha sonra oyunun düzene soktuklarını; ancak bulduklarını pozisyonları ise değerlendiremediklerini dile getirdi.

Çalımbay, maçın hakemi Barış Şimşek'e de tepki göstererek iyi bir yönetim sergilemediğini ileri sürdü.

Hakemin verdiği yersiz kararların da maçın kaderini değiştirdiğini iddia eden Çalımbay, "Barış Şimşek, kötü bir maç yönetti. Bu şekilde bir maç yönetilmez. Verilen kararlar bizleri olumsuz etkiledi." dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Eskişehirspor karşısına galibiyet için geldiklerini; ancak bir puanında kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Bu maçla birlikte ligde kalmayı garantilediklerini; bunun mutluluk verici bir durum olduğunu anlatan Bakkal, "Sivasspor'u galibiyetle tanıştıramadım. Ama yenilmeyerek, berabere kalarak puanları aldık ve ligde kalmayı başardık. Bunda herkesin büyük payı var. Ben bu takıma sadece ışık verdim. Ligde kalmak bizleri mutlu etti. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sivasspor'un aslında ligdeki yeri bu değil. Asla da bu olmamalı." şeklinde konuştu.