Adana Toplum Destekli Polis, Türkiye'nin 1 Numarası Oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nü, yaptığı çalışmalardan dolayı 81 il arasından birinci seçti.

Adana Emniyet Müdürlüğü, genel müdürlük tarafından ödüle layık görülmeye devam ediyor. 1,5 ay önce Adana Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü 81 il arasından birinci seçilirken bu kez Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü birinci seçildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Kalite Kontrol Merkezi tarafından toplum destekli polislik, rakiplerine fark atarak birinciliğe layık görüldü.
Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, genel müdürlük tarafından toplum destekli polisliğin birinci olduğunun kendilerine tebliğ edildiğini belirterek, "Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz. Hem ağaç dikeceğiz hem de arkadaşlarımız 81 il arasından birinci olmayı başardı. Bu bizim için çok gurur verici bir olay" dedi.
Kesmez, yaptıkları çalışmaların, emeğin karşılığını aldıklarına dikkat çekerek şunları kaydetti: "Bizim bütün şubelerimiz ve bürolarımız çalışıyor. Biz hizmet ve çalışma konusunda iddialıyız. Daha önce de olay yeri inceleme birinci olmuştu. Bu kez de toplum destekli polislik birinci oldu. Arka arkaya 2 kez birinci olmak beni çok mutlu etti. Bu bizi daha da kamçılayacak ve başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Arkadaşlarımız, ödülümüzü 10 nisan günü Ankara'da almaya gidecek."
Kesmez, daha sonra toplum destekli polisleri kutladı.
Toplum destekli polislik, genel müdürlük tarafından, bir yıl içerisinde ürettiği projeler ve vatandaşa yaklaşımından dolayı ödüle layık görüldü.
(FK-EA-Y)