Gümüşhane Emniyet Müdürü Şanlı'dan Vali Salihoğlu'na Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıl dönümü dolayısıyla Gümüşhane Emniyet Müdürü Kamil Şanlı ve beraberindeki emniyet mensupları, Vali Enver Salihoğlu'nu makamında ziyaret etti. Şanlı ve emniyet mensupları Vali Salihoğlu'na çiçek sundu.
Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, kabul sırasında yaptığı konuşmada, Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yılı dolayısıyla çeşitli etkinliklerin yapılacağı bir haftaya girildiğini ve bu amaçla kendisini ziyaret eden Gümüşhane Emniyet Müdürü Kamil Şanlı ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.
Salihoğlu, kuruluşundan itibaren Türk Emniyet Teşkilatının, hem kurumsal yapısıyla hem de teşkilat mensuplarının nitelikleriyle, eğitim ve disipliniyle, dinamik yapısıyla milletin güvenine mazhar olduğunu söyledi. Hukuka ve insan haklarına saygılı, disiplinli Emniyet teşkilatının vatandaşların güvencesi olduğuna değinen Salihoğlu, vatandaşların da güvenlik kuvvetlerine destek olmalarının şart olduğunu vurgulayarak, "Görevini yürütürken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, onların dul ve yetimlerine, gazilerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum" şeklinde konuştu.