Turizm Ve Otelcilik İşletmeciliği Yüksek Okulu İlk Mezunlarını Verdi

Erciyes üniversitesi Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun ilk öğrencileri mezun oldu.

Turizm Ve Otelcilik İşletmeciliği Yüksek Okulu İlk Mezunlarını Verdi
Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyet töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yüksekokulun 21 Haziran 2005 tarihli resmi gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile kurulduğunu ifade ederek, "İlk kez 2006 yılında 30 öğrenciyle üniversitemiz Kayseri Meslek Yüksekokulu bünyesinde eğitim ve öğretime başlamıştır. Bugün o tarihte okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimizi uğurluyoruz. Dünya'da yaşayan insanların yüzde 14'ü o ya da bu şekilde uluslar arası seyahate katılmıştır. Ülkemiz açısından değerlendirme yaptığınızda turizm, 27 milyon turist sayısıyla net döviz sayısı açısından tekstilin ardından 2. sırada gelmektedir" diye konuştu.
2009-2010 dönemi itibariyle okul birincisi Semih Tığlıoğlu olurken, ikinci Nafiz Balcı, üçüncü Kadir Özsoy oldu. Öğrencilere ödüllerini Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur verdi.