Klasik Oto Show Fuarına Büyük İlgi

Kayseri Ticaret Odası tarafından 2008 yılında başlatılarak geleneksel hale getirilen 'Klasik Oto Show'un gala programına Kayserililer büyük ilgi gösterdi.

Klasik Oto Show Fuarına Büyük İlgi
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen oto şovunda klasik araçlar Kayserililerin ilgisini topladı. Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Kadir Has Kongre ve Sergi Sarayı'da gerçekleştirilen galada, 120 klasik otomobil sergilendi. Fuarda, otomobilleri tanıtacak manken olmadığını fark eden araç sahipleri, yöresel kıyafetlerle donatılmış cansız mankenler kullandı.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'nin ev sahipliği yaptığı klasik oto fuarında bir de müzayede gerçekleştirildi. Şovun bir parçası olarak yapılan müzayade de, 1950'li yıllara ait 3 otomobil, 1932 yılına ait bir otomobil de satışa sunuldu.
Müzayede sırasında otomobilleri en büyük ilgiyi ise tanıtIM için bir ajans tarafından Ankara'dan getirilen 3 manken gördü. Cansız mankeni görüntülemek zorunda kalmak istemeyen basın mensupları yöresel kıyafetlerle Amerikan otomobillerini tanıtan mankenleri görüntüledi.