Aşk-ı Memnu 72. bölümde neler olacak?

Aşk-ı Memnu'nun 71. bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Aşk-ı Memnu 71. bölümde Firdevs'in planları işe yaradı. Behlül ve Nihal ayrıldı...

Aşk-ı Memnu 72. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu'nun 71. bölümü dün akşam yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Kızı Bihter'e verdiği sözü tutmak için harekete geçen Firdevs Hanım'ın şeytani planı işe yaradı.

Bihter'in annesi Firdevs yine yapacağını yaptı  ve Behlül'ün eski kız arkadaşı Sedef'e ulaşmayı başardı. Behlül'ün Peyker'le eskiden birlikte olduğunu bilen Firdevs Peyker'den Behlül'ün bir dönem aşk yaşadığı  Sedef'in numarasını aldı.

Behül'ün duşa girdiği sırada odanın boş olmasından istifade eden Firdevs, hizmetçi Katja'yı Behlül'ün odasına gönderdi. Katja, Behlül'ün telefonundan Sedef'i aradı.

Ardından  Sedef de Behlül'ün kendisini aradığını düşünerek Behlül'ü aradı. Behlül, Sedef''e "Seni arayan ben değildim" dedi. Ama uzun zamandır görüşmeyen ikili Sedef'in evinde buluşmaya karar verdi.

Firdevs Hanım da bu fırsatı değerlendirerek magazin gazetecilerine haber verdi. Behlül ve Sedef, evden ayrıldıkları sırada gazetecilerin onların fotoğraflarını çektiğinden habersizdi...

Ertesi gün gazetede çıkan  Behlül ve Sedef'in fotoğrafını gazetelerde gören Nihal, gazeteyi Behlül'ün yüzüne vurdu ve nişan yüzüğünü attı.

Firdevs ve kızı Bihter amacına ulaşmış oldu...

Yüzüğü Bihter'e fırlatan Nihal hatasını anlayacak mı? Bihter ve Firdevs'in planları ortaya çıkacak mı?

Aşk-ı Memnu'nun 72. yeni bölümü 6 Mayıs Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak.

TAKILAR SATILDI!

Aşk-ı memnu dizisinde Bihter'in annesi Firdevs Hanım karakterini oynayan üstlenen Nebahat Çehre'nin dizide kullandığı takılar ve gömleği, geliri kadın sığınma evi inşaatına aktarılmak üzere açık artırma ile 16 bin TL'ye satıldı.

Bursa’da Nilüfer Lions Kulübü’nün 30'uncu kuruluş yıl dönümü balosuna katılan sanatçı Nebahat Çehre, gecede ilgi odağı oldu.

Altınceylan Tesisleri'nde dün akşam düzenlenen baloya, Nebahat Çehre ‘Onur konuğu’ olarak katıldı. Şıklığı ile ilgi odağı olan Çehre, böyle bir geceye katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Cenk Eren’in sahneye çıktığı gecede, yapılacak olan kadın sığınma evi için açık artırma düzenlendi. Nebahat Çehre’nin ‘Aşk- ı Memnu’ dizisinde taktığı takılar 13 bin TL’ye, giydiği gömlek ise 3 bin TL’ye satıldı. Bursasporlu futbolcuların imzaladığı yeşil- beyaz formanın 2 bin500 TL’ye satıldığı gecede bağışlar dahil toplam 30 bin TL gelir elde edildi.

Gecede konuşan Nilüfer Lions Kulübü Başkan Ceyda Derin, “Elde ettiğimiz bütün geliri, Nilüfer Belediyesi tarafından Kadın Sığınma Evi olarak tahsis edilen eski bir binanın tadilatı için harcayacağız. Binan açılışını ise Haziran ayında gerçekleştireceğiz” dedi.
 
AŞK-I MEMNU 72. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA