Trabzon Belediyesi'nden 'Oyuncak Kerdeşliği' Kampanyası

Trabzon Belediyesi tarafından başlatılan "Oyuncak Kardeşliği" kampanyası çerçevesince toplanan oyuncaklar, belli bir program dahilinde köy okullarındaki öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Trabzon Belediyesi'nden 'Oyuncak Kerdeşliği' Kampanyası
Kampanyaya büyük ilgi gösteren çocuklar oyuncaklarını belediyeye teslim ederek, durumları oyuncak almaya elverişli olmayan çocuklarla oyuncak kardeşi oldular.
Trabzon Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Turan beraberinde belediye birim müdürleriyle birlikte merkeze bağlı ilköğretim okullarını ziyaret ederek kampanyada toplan oyuncakları öğrencilere dağıttı.
Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan maddi durumları elverişli olmayan çocukları oyuncak sahibi yapmak ve çocuklar arasında sosyal dayanışmayı geliştirmek amacıyla başlattıkları "Oyuncak Kardeşliği " kampanyasının 23 Nisan tarihi itibariyle sona erdiğini belirterek, " Kampanyada topladığımız oyuncakları köylerimizdeki okullarımızı belli bir program dahilinde ziyaret ederek öğrencilerimize veriyoruz. Kampanyaya oyuncaklarını bağışlayarak büyük bir ilgi gösteren çocuklarımız ve ailelerine
teşekkür ediyorum. Bağışladıkları oyuncakları köylerimizde eğitim gören öğrencilerimize vererek çocuklarımız arasındaki sosyal dayanışma duygularının geliştirilmesine yardımcı olmaya çalıştık. Bu önemli sosyal projeye destek veren tüm çocuklarımıza ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Oyuncak dağıtımının belirlenen program dahilinde devam edeceği bildirildi.