Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali sona erdi

Adana'da 27 Mart'ta başlayan 12. Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, Fransa Trans-Ekspress Tiyatrosu'nun sokak gösterisiy

Adana'da 27 Mart'ta başlayan 12. Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, Fransa Trans-Ekspress Tiyatrosu'nun sokak gösterisiyle sona erdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Sabancı Vakfı işbirliğiyle bu yıl 12. düzenlenen Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'nin sona ermesi dolayısıyla Fransa Trans-Ekspress Tiyatrosu, Atatürk Parkı'ndan davullar eşliğinde istasyon meydanına kadar yürüdü.

Atatürk caddesinde şenliğe katılanlara unutamayacakları bir gösteri yapan topluluk, zaman zaman da açık olan mağazalara girerek gösterilerini burada sergiledi.

Sokakta büyük beğeni toplayan topluluğa kamyon üzerindeki bir müzik grubu da eşlik etti. Davul ve keman ağırlıklı sazlarla cadde boyunca ilerleyen tiyatro topluluğunun "orta çağ kılığıyla elektronik müziği birleştirmiş halde" yaptığı gösteri İstasyon Meydanı'nda son buldu.