Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas: Biz, Bursa karşısında kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor karşısında galibiyet almak için çıkacaklarını belirterek, "Biz Bur

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor karşısında galibiyet almak için çıkacaklarını belirterek, "Biz Bursa karşısında kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kayserispor Kadir Has Spor Tesisleri'nde Sarı-Kırmızılı takım, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İki gündür yağmur altında antrenman yapan Kayserisporlu oyuncuları teknik heyet Bursa maçına motive ediyor. Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Kayserispor'un bütün maçlarını kazanmak için oynadığını ama rakiplerin iyi oynadığı maçta kaybettiklerine dikkat çekti.

Tolunay Kafkas, Bursaspor maçı ile ilgili şu değerlendirmede bulundu; "Biz şunu söylemek istiyoruz. Ligde düşmeye oynayan takımla ve şampiyon olmaya oynayan takımla oynadığımız maçlarda elimizden geleni yapıyoruz. Fenerbahçe maçında da, Manisaspor karşısında da elimizden geleni yaptık. Ama onlar bizden iyi oynadı ve kazandılar. Bursaspor maçı da öyle olacak. Kim iyi oynarsa o kazanır. Biz elimizden geleni yapacağız. Kayserispor'a yakışan, bizlere yakışan budur. Maçla ilgili söyleyeceğim budur." dedi.

Bursasspor kadrosunda Kayserispor'da oynamış ve bilenen isimlerin olduğunun hatırlatılması üzerine Kafkas, "Şunları iyi ayırmak lazım. Saygı, dostluk ve kardeşliği ayrı, işi ayrı tutmak gerekir. Takımın başında çok sevdiğim bir insan var. Dostluktan ötede arkadaşlığımız var. Ama iş başka. Biz bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" cevabını verdi. Kafkas, Bursaspor maçı içinde adilane ve hak edenin kazanmasını diledi.

Kafkas, takımda cezalı ve sakat oyuncunun bulunmadığı, Shawky'nin yaşadığı küçük bir sakatlık bulunduğunu ama maçta forma giyeceğini sözlerine ekledi.