İzmir Polisi gece gündüz seri katilin peşinde

İzmir'de üç kişinin birer gün arayla kafalarından vurularak öldürülmesi sonrası polis ekipleri gece gündüz uygulamalar yaparak kimlik kontrollerini ar

İzmir'de üç kişinin birer gün arayla kafalarından vurularak öldürülmesi sonrası polis ekipleri gece gündüz uygulamalar yaparak kimlik kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Balçova ilçesinde bir bankada memur olarak çalışan Esra Yaşar (27), Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Ayşe Selen Ayla (22) ve son olarak travesti Mustafa A.'nın (30) başlarından silahla vurularak öldürülmeleri olayı sonrası teyakkuza geçen polis, uygulamalarını sıklaştırdı.

Balçova, Konak, Bornova, Karşıyaka, Buca, Karabağlar, Bayraklı, Çiğli, Güzelbahçe, Narlıdere gibi merkez ilçelerde ek önlemler alan, özel ekipler oluşturan polis, robot resmi belirlenen katili yakalamak için aralıksız çalışıyor. Bu çerçevede Konak Asayiş ekipleri de, Basmane semti fuar alanı karşısında uygulama yapıyor. Şüpheli kişilerin kimlik kontrolleri ile araç ve motosikletlerde aramalar yapılıyor. Uygulamadan geçen vatandaşlar da polisin çalışmalarından memnun olduklarını ve katilin bir an önce yakalanmasını istediklerini dile getirdi.